• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Cupa Moldovei Orange. Dinamo-Auto - Codru

19 apr 2021 de Victor Daghi

 

Dinamo-Auto – Codru

 

19 aprilie. Ternovca, stadionul Dinamo-Auto. Fără spectatori
Arbitru: Andrei CEBAN 
Asistenți: Andrei BODEAN și Vadim VICOL 
Al 4-lea oficial: Roman JITARI

 

Dinamo-Auto: 1.Victor STRAISTARI, 4.Artiom LITVEACOV, 11.Shahrom SAMIEV, 14.Vadim CEMÎRTAN, 15.Oleksandr MASALOV, 19.Maxim MIHALIOV, 21.Dan PUȘCAȘ, 23.Vladislav BOICO, 26.Abdula GENAEV, 27.Andrii PANYCH, 30.Serghei GAFINA
Rezerve: 12.Cristian APOSTOLACHI, 16.Maxim BARDÎȘ, 9.Octavian BULAT, 10.Yehor KONDRATIUK, 17.Alexandr CUZMENCO, 18.Dumitru ROGAC, 20.Denis MACALICI, 22.Vadim DIJINARI, 24.Orkhan GURBANLI
Antrenor: Igor DOBROVOLSKI 

 

Codru: 25.Igor MOSTOVEI, 4.Ion SANDU, 5.Abubakar SALIFU, 6.Hamed FONDIKOU, 8.Bohdan MYTSYK, 9.Marius MANOLE, 16.Peter OLUKA, 19.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 28.Chidiebere OGBODO, 44.Dusan BABIC,  97.Maxmillian Ugochukwu IHEKUNA

Rezerve: 1.Vladislav BUTUC, 2.Dumitru TOFILAT, 7.Ion OPREA, 10.Artem PESTRIAKOV, 11.Oleg CREȚUL, 23.Nichita MALȚEV, 30.Marian PUIU, 73.Dumitru RENIȚĂ, 77.Eduard ZAPLITNÎI, 90.Andrei CONOHOV, 99.Rostislav GARGANCIUC
Antrenor: Alexei SAVINOV

 

Dinamo-Auto Tiraspol și Codru Lozova vor juca astăzi, de la ora 13:00, într-un meci din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Moldovei Orange, ediția 2020/21. Partida de pe stadionul “Dinamo-Auto” din Ternovca va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

„Automobiliștii” au început parcursul în actuala ediție a Cupei Moldovei Orange în optimile de finală. Echipa lui Igor Dobrovolski a învins Sokol Copceac cu 13-0! Golurile au fost marcate de Maxim Mihaliov, Vadim Paireli-2, Shahrom Samiev, Igor Chiperi, Yehor Kondratiuk, Artiom Fedorov-2, Alexandr Todorov-autogol, Dan Pușcaș, Vasile Smîntîna, Vadim Dijinari și Dumitru Rogac.

 

De partea cealaltă, Codru, în etapa optimilor de finală, a învins FC Cahul-2005 cu 1-0 datorită golului marcat de Nikolai Vdovichenko.

 

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum în Cupa Moldovei Orange. În optimile de finală din ediția 2015/16, meciul s-a încheiat cu victoria „automobiliștilor”, scor 5-1. Vladislav Ivanov și Vadim Cemîrtan și-au trecut în cont câte o “dublă”, iar Dan Pîsla a înscris o dată. Golul de onoare al echipei din Lozova a purtat semnătura lui Iurie Cebotari.

 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 8 ori, iar Dinamo-Auto s-a impus de fiecare dată. Golaverajul este de 30-4 în favoarea formației din Tiraspol. 

 

În actuala ediție de campionat cele două formații s-au întâlnit de trei ori.

 

În etapa a IX-a, pe 11 septembrie 2020, Dinamo-Auto a învins-o pe Codru cu 7-0. Este cea mai categorică victorie a “automobiliștilor” din Divizia Națională! În acel meci de la Ternovca, Artem Fedorov, Vadim Paireli și Yehor Kondratiuk și-au trecut în cont câte o “dublă”, iar Petru Leuca a înscris o dată. 

 

Iar pe 8 noiembrie 2020, în etapa a XVIII-a, echipa lui Igor Dobrovolski a câștigat cu 4-1. La meciul de la Lozova din nou o “dublă” a reușit Vadim Paireli, iar Maksym Pyrohov și Artem Fedorov au marcat câte un gol. Golul de onoare al echipei Codru a fost înscris de Nikolai Vdovichenko.

 

Cel mai recent duel a avut loc 8 zile în urmă, la Ternovca, în cadrul etapei a XXVII-a. Dinamo-Auto s-a impus cu 1-0 datorită golului marcat de Dan Pușcaș în min. 82.

 

Codru a suferit înfrângere în ultimele 7 meciuri. Formația din Lozova a câștigat ultima dată mai mult de patru luni în urmă, 2-1 cu FC Florești (etapa a 20-a).

 

De partea cealaltă, Dinamo-Auto a obținut patru victorii și trei remize în ultimele 10 meciuri.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.