• Fii alături de Echipa Țării

Comitetele FMF

Comitetul Executiv FMF. Deciziile din 15 aprilie 2021

15 apr 2021 de Ion Buga

Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal, la ședința din data de 15 aprilie 2021, convocat în perioada Stării de urgență, în conformitate cu articolul 39.8 din Statutul FMF și în baza Regulamentului de organizare și funcționare al Comitetului Executiv și al Comitetului de Urgență al FMF, și-a desfășurat ședința de lucru în versiunea prevăzută în compartimentul nr. 5 al Regulamentului sus-menționat: proiectele de hotărâri au fost expediate cu opțiunea de vot a 19 din cei 20 de membri.

 

Comitetul Executiv a adoptat următoarele decizii:

 

- a aprobat hotărârile Comitetului de Urgență nr. 169 din 09.03.2021 – 172 din 09.04.2021.

 

 - a aprobat în redacție nouă Regulamentul FMF privind organizarea și funcționarea Comitetului de Etică.

 

- a aprobat în redacție nouă Regulamentul FMF privind organizarea și funcționarea Comitetului de Apel.

 

- a aprobat în redacție nouă Regulamentul FMF privind organizarea și funcționarea Comitetului de Disciplină.

 

- a aprobat "Politica de protecție a copilului" (FMF).

 

- a decis modificarea componenței Comitetului de Etică al FMF prin numirea lui Aurel Postica în calitate de Președinte al Comitetului de Etică al FMF, numirea lui Petru Selevestru în calitate de vicepreședinte al Comitetului de Etică al FMF și numirea lui Dănuț Oprea, Director ȘFA a FMF, în calitate de membru al Comitetului de Etică al FMF.

 

- a hotărât de a modifica componența Comitetului de licențiere al FMF și numirea lui Igor Chirmici în calitate de expert pe criterii personal-administrative în Comitetul de Licențiere al FMF.