• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Oleg Reabciuk a devenit campion al Greciei

11 apr 2021 de Ion Buga
www.facebook.com/OlympiacosFC/

Oleg Reabciuk (23 de ani) a devenit campion al Greciei cu echipa Olympiacos! Formația elenă și-a adjudecat al 46-lea titlu de campioană din istorie cu șapte etape până la finalul campionatului! În această seară, alb-roșii au trecut de Panathinaikos, scor 3-1. Reabciuk și-a făcut apariția în teren în ultimul minut de joc.

 

Federaţia Moldovenească de Fotbal îl felicită pe apărătorul Naționalei Moldovei și cel mai bun fotbalist moldovean al anului trecut cu acest trofeu și îi dorește mult succes echipei sale în ediția viitoare a Ligii Campionilor. 

 

Jucătorul moldovean s-a transferat la Olympiacos la începutul acestui an. În campionatul Greciei el a jucat 14 meciuri, în 11 dintre ele fiind titular. 

 

Olympiacos luptă și pentru câștigarea Cupei Greciei. Echipa lui Oleg Reabciuk este calificată în semifinalele competiției, acolo unde se duelează cu PAS Giannina, la care evolueaza atacantul moldovean Nicolae Milinceanu. În tur, a fost consemnat rezultatul de egalitate, 1-1. Manșa retur este programată pe 27 aprilie.

 

De asemenea, Olympiacos a ajuns în acest sezon și în optimile de finală ale Ligii Europei, grecii fiind eliminați de Arsenal Londra, scor general 3-2.