• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Futsal. Acreditări de presă pentru meciul Moldova – Slovacia

09 apr 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul Moldova – Slovacia, din cadrul preliminariilor Campionatului European, ediția 2022.

 

Moldova – Slovacia

13 aprilie, ora 18:30, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din Ciorescu


Instituțiile media care doresc să se acrediteze la acest meci sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 12 aprilie, ora 15:00.

 

Important: Din cauza situației epidemiologice din Republica Moldova, locurile pentru mass media sunt limitate.  

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF. Accesul se va face în baza listei și a legitimației de serviciu.

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările marți, 13 aprilie, între orele 09:00 și 12:00, la Casa Fotbalului din Chișinău.  

 

Persoanele implicate în organizarea jocului (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru de securitate în sănătate publică (chestionar, termometrizare) înainte de intrarea pe teritoriul complexului sportiv .

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.