• Fii alături de Echipa Țării

Deciziile Comitetului de Arbitri din 24 martie

24 mar 2021 de Ion Buga

Astăzi, 24 martie, prin intermediul platformei Zoom, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri, la care au fost analizate ultimele trei etape ale Diviziei Naționale. 

 

În urma analizei integrale a înregistrării video, raportului observatorului de arbitri și raportul arbitrului, Comitetul a hotărât să-l sancționeze pentru 4 etape, conform Articolului 5.1b al Codului disciplinar FMF, pe arbitrul central Alexandru Stefciuc care a deservit partida FC Zimbru - FC Milsami (etapa XXIV, 07.03.2021).

 

De asemenea, Comitetul de Arbitri a hotărât că deciziile arbitrului Roman Jitari la partida FC Speranța - Petrocub (etapa XXIV, 07.03.2021) au fost luate conform Legilor de joc, dânsul prestând un arbitraj bun, corespunzător calificării sale.

 

În același timp, Comitetul a constatat că arbitrul central Ghenadie Sidenco, care a deservit meciul FC Milsami - Dinamo-Auto (etapa XXVI, 19 martie 2021), a prestat un arbitraj bun, iar deciziile sale au fost luate conform Legilor de joc, fără a încălca Codul disciplinar al arbitrului.