• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Amoliga. Vivafarm, deținătoarea Supercupei Moldovei

19 mar 2021 de Ion Buga
GALERIE

 

Vivafarm a devenit prima deținătoare a Supercupei Moldovei la mini-fotbal (socca), Amoliga! În meciul decisiv disputat pe noul stadion de mini-fotbal de la Ciorescu, formația tiraspoleană a învins pe Geotermal (Chișinău) cu scorul de 2-0. 

 

Golurile învingătorilor au fost marcate în repriza secundă de Leonid Podlesnov și Marin Stan. 

 

Astfel, Vivafarm și-a trecut în palmares în nou trofeu la mini-fotbal. În ultimii doi ani, în finalele campionatului național, Amoliga, Vivafarm a trecut de fiecare dată în fața lui Geotermal cu 4-0 și 3-2 (la loviturile de departajare). Vivafarm va reprezenta Republica Moldova în Liga Campionilor, în anul 2021. 

 

La ceremonia de premiere, căpitanul echipei Vivafarm, Iurie Groșev, a primit multrîvnitul trofeu din mîinile lui Igor Carasiov, președintele Federației de mini-fotbal Socca din Moldova.

 

Geotermal - Vivafarm 0-2
A marcat: Leonid PODLESNOV (32), Marin STAN (50)

 

19 martie. Ciorescu 
Arbitri: Ruslan MUNTEAN, Iurie COVTUN și Gheorghe MALINOVSCHI 

 

Geotermal: 12.Anatolie CEBOTARI, 3.Victor GOLOVATENCO, 5.Ivan CARAMAN, 8.Nicolae JOSAN, 13.Cornel PAVALACHE, 15.Ion DONICA, 17.Sergiu IEPUREANU, 20.Anatolie MARINESCU, 21.Petru STÎNGA, 33.Iaroslav SUBBOTIN, 50.Oleg ȘOIMU, 55.Victor NINICU
Antrenor: Sergiu IEPUREANU 

 

Vivafarm: 1.Serghei JURIC, 7.Iurie GROȘEV, 8.Ivan CONSTANTINOV, 9.Evgheni ZAUZELCOV, 10.Evgheni GORODEȚCHI, 11.Alexandr POPOVICI, 15.Oleg ȘIȘCHIN, 17.Dmitri POPOVICI, 18.Marin STAN, 19.Andrei NEGARA, 20.Sergiu NICOLAICIUC, 22.Leonid PODLESNOV, 25.Vladislav BACLANOV, 94.Artur APOSTOLOV 
Antrenor:  Serghei TRUHANOV 

 

Foto: Vadim CAFTANAT