• Fii alături de Echipa Țării

Deciziile de astăzi ale Comitetului de Arbitri

05 mar 2021 de Victor Daghi
GALERIE

Astăzi, 5 martie, la sediul Federației Moldovenești de Fotbal, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri, la care au fost analizate ultimele două etape ale Diviziei Naționale. 

 

Comitetul a hotărât să-l sancționeze pentru 5 etape pe arbitrul central Veaceslav Banari care a deservit partida CS Dacia-Buiucani – FC Florești (etapa XXII, 23.02.2021), precum și pe observatorul meciului Nicolae Stuleni, cu 3 etape.

 

De asemenea, Comitetul de Arbitri a decis sancționarea observatorului de arbitri al meciului FC Sfîntul Gheorghe – FC Milsami (etapa XXII, 25 februarie 2021), Igor Șațkii cu o suspendare pentru 5 etape ale Diviziei Naționale. 

 

Totodată, Comitetul nu a fost de acord cu prestația lui Andrei Cojocaru la meciul FC Dinamo-Auto - FC Sfîntul Gheorghe (etapa XXIII, 1 martie 2021) și, astfel, l-a sancționat conform Codului Disciplinar FMF cu o suspendare pentru 2 etape ale Diviziei Naționale. 

 

În același timp, Comitetul a constatat că arbitrul central Andrei Breguță, care a deservit partida FC Zimbru – CS Codru (etapa XXIII, 28 februarie 2021), a prestat un arbitraj, cu decizii corecte.