• Fii alături de Echipa Țării

Moldova va participa la turneul UEFA GROW în pregătirea pentru eEURO 2021

05 mar 2021 de Victor Daghi

Naționala de e-fotbal a Moldovei va debuta în preliminariile eEURO 2021, competiție care se joacă în PES 2021, la finalul lunii martie. Până atunci, tricolorii vor participa la turneul UEFA GROW, programat pentru 6-7 martie. Moldova face parte din grupa B alături de Kazahstan și Ucraina. Echipa noastră va fi reprezentată de doi jucători, Roman Cîrcel și Dan Moroșanu. În grupa A vor juca Azerbaidjan, Belarus și Rusia. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiției.

 

Iată programul meciurilor:

 

6 martie

Ora 16:00: Azerbaidjan – Belarus, Kazahstan – MOLDOVA

Ora 17:00: Belarus – Rusia, Kazahstan – Ucraina

Ora 18:00: Azerbaidjan – Rusia, MOLDOVA – Ucraina

 

7 martie

Ora 16:00: A1-B2, B1-A2

Ora 17:30: meci pentru locul 3, finala

 

Duelurile din preliminariile eEURO 2021 se vor disputa în două etape, prima este programată în 29 martie, iar cea de-a doua în 26 aprilie.

Moldova face parte din grupa H, alături de Italia, Portugalia, Anglia, Islanda și Irlanda de Nord. Doar prima clasată se califică direct la turneul final programat în iulie, la Londra. Echipele de pe locul secund vor avea șansa unui play-off pentru a merge totuși la eEURO.

 

La prima ediție eEURO, anul trecut, Moldova a obținut câte trei victorii și remize, și a suferit două înfrângeri, clasându-se pe locul 3 în grupa preliminară.