• Fii alături de Echipa Țării

Ședința de lucru cu reprezentanții cluburilor de copii, juniori și de fotbal feminin

04 mar 2021 de Victor Daghi

Departamentul Tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal a organizat online, pe platforma Zoom, ședința de lucru cu reprezentanții cluburilor de copii, juniori și de fotbal feminin.

 

După cum cunoașteți, în Strategia de dezvoltare a fotbalului moldovenesc pentru perioada 2020/2024, FMF pune accentul pe dezvoltarea copiilor. Anume copiii sunt prioritatea principală a FMF în următorii ani. Federația va organiza cu regularitate seminare, competiții, dar și condiții necesare pentru buna desfășurare a procesului de antrenament și competițional la nivel de copii și juniori.  

 

În cadrul ședinței online au fost prezentate informații ample despre reluarea campionatelor de copii și juniori, fotbal feminin, ediția 2020-2021, proiectul „NOI” și turneul „We play strong”.

 

Participanții la ședință au făcut un schimb de opinii despre problemele cu care se confruntă în timpul campionatului și au pus în discuție aspecte ce țin de optimizarea sistemului competițional, formatul și regulamentul competiției, propuneri care urmează să fie examinate de oficialii FMF.

 

FMF a fost reprezentată la ședință de către Serghei Butelschi, director tehnic, Oleg Molceanov, manager dezvoltare regională, Natalia Ceban, inspector federal feminin, Ruslan Plopa, coordonator competiții fotbal feminin, Nicolae Bunea, coordonator proiectul “NOI”, Serghei Ursul, Vitalie Jurat, Vitalie Lungu, Alexei Gheorghiu, toți manageri ai Oficiilor de dezvoltare.