• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Țarigrad, deținătoarea Cupei de iarnă a raionului Drochia

21 feb 2021 de Victor Daghi
GALERIE

Astăzi s-au jucat ultimele meciuri din etapa finală a Cupei de iarnă a raionului Drochia. Trei echipe, Țarigrad, Amatorul și Veteranii au acumulat același număr de puncte – câte 11, iar formația din Țarigrad a fost declarată învingătoare datorită unui golaveraj mai bun, +14. Pe locul doi s-a clasat Amatorul (11 puncte, golaveraj +13), iar pe poziția a treia – echipa veteranilor (11 puncte, golaveraj +11).

 

La etapa finală a competiției au participat 6 echipe, iar în total ediția din acest an a campionatul de mini-fotbal a adunat la start 15 formații din raionul Drochia. Întrecerea a fost organizată de Asociația de Fotbal din Drochia, cu ajutorul autorităților publice locale și a consiliului raional. 

 

“Cupa de iarnă este o competiție așteptată de multă lume la Drochia! Vreau să adresez mulțumiri Federației Moldovenești de Fotbal, primăriei, consiliului raional, pentru asistența acordată la organizarea competiției. În pofida situației epidemiologice din țară, am reușit să aducem puțină bucurie în sufletele amatorilor noștri de fotbal”, a declarat Ion Dascăl, președintele ARF Drochia, pentru FMF.md.

 

Toate echipele au primit din partea organizatorilor Cupe, diplome și premii bănești.


La ceremonia oficială au fost prezenți Ion Dascăl, președintele ARF Drochia, Tudor Pușcaș, secretarul general ARF Drochia, Valeriu Plopa, președinte FC Speranța Drochia, alți oficiali.