• Fii alături de Echipa Țării

Selecționata de veterani a Moldovei a câștigat turneul de la Sturzovca

22 feb 2021 de Victor Daghi
GALERIE

Selecționata de veterani a Moldovei a devenit câștigătoarea turneului republican de mini-fotbal între veterani, care s-a desfășurat pe 20 februarie în satul Sturzovca, raionul Glodeni.

 

În semifinală, echipa antrenată de Anatol Teslev a învins formația de veterani din Sturzovca, scor 7-2. În cealaltă semifinală, Glodeni – Ungheni 5-1.

 

În meciul pentru locul 3, Ungheni a trecut de Sturzovca cu 6-4, iar în finală, Moldova – Glodeni 8-2.

 

Pentru învingători au jucat Petru Lisnic, Vasile Arlet, Igor Soltanici, Valeriu Andronic, Sergiu Iepureanu, Oleg Șoimu, Eduard Munteanu și Vitalie Lungu.

 

„Turneul va deveni tradițional! Am ales satul Struzovca ca gazdă a competiției, deoarece aici sunt create condiții bune pentru organizarea meciurilor de fotbal. Am respectat cu strictețe toate instrucțiunile anti-covid, elaborate de autorități. Trebuie să recunosc că selecționata de veterani a Moldovei a câștigat turneul pe merit, deși la un moment dat Glodeniul conducea în finală cu 2-1...”, a declarat Ion Ceaica, președintele ARF Glodeni, pentru FMF.md.

 

Cel mai bun golgheter al turneului a devenit Petru Langa (președinte ARF Ungheni), cu 5 reușite. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Sergiu Iepureanu, iar cel mai vârstnic participant – Petru Lisnic (ambii, Moldova). Laureații s-au ales cu premii speciale oferite de organizatorii turneului, Asociația de Fotbal din Glodeni și Primăria satului Sturzovca. 

 

La ceremonia oficială au fost prezenți Ion Rusu, vicepreședintele raionului Glodeni, Mihail Guțu, primarul satului Sturzovca, Ion Ceaica, președintele ARF Glodeni, Victor Gîrlă, secretarul general ARF Glodeni.