• Fii alături de Echipa Țării

Integritatea în fotbal

Cluburile din Divizia Națională se alătură campaniei ”FMF contra meciurilor trucate”!

09 feb 2021 de Ion Buga
GALERIE

Doar împreună, toată comunitatea fotbalistică putem stopa aranjarea meciurilor prin informare, conștientizare, condamnare a meciurilor trucate. Prin implementarea politicilor și practicilor antimatch-fixing stabilite de FIFA și UEFA, fotbalul nostru va fi mai curat și mai puternic. 

 

Cluburile din Divizia Națională se alătură campaniei ”FMF contra meciurilor trucate”. În scopul informării și sensibilizării opiniei publice cu privire la importanța luptei cu combaterea fenomenului de manipulare a meciurilor, fiecare club va contribui cu suportul necesar pentru amplasarea si distribuirea materialelor informaționale (postere, bannere) referitor la match-fixing (manipularea meciului) în incinta stadioanelor care găzduiesc meciurile din campionatul național.

 

Milsami este prima echipă care a amplasat materialele informaționale în vestiarele și alte încăperi ale Complexului Sportiv din Orhei.

 

Astfel, fiecare jucător, conducător, oficial, antrenor sau arbitru își vor consolida eforturile pentru a stopa corupția din fotbal, care amenință integritatea celui mai iubit sport din lume!

 

FMF a adoptat o politică de ZERO TOLERANȚĂ față de manipularea meciurilor!

 

 

 

Împreună pentru un fotbal curat!