• Fii alături de Echipa Țării

Mesajul președintelui UEFA, Aleksander Čeferin, după Congresul FMF

23 ian 2021 de Reporter FMF

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin a trimis o scrisoare de felicitare pentru Leonid Oleinicenco, cu ocazia realegerii în funcția de președinte al FMF: 

 

”Dragă domnule președinte, dragă Leonid,

Sunt încântat să vă felicit pentru realegerea dumneavoastră în funcția de Președinte al Asociației de Fotbal a Moldovei (FMF). În 2019, când ați fost ales președinte al Asociației Naționale, scrisoarea mea către dumneavoastră a anticipat că vă veți pune rapid amprenta asupra fotbalului din Moldova și nu ați făcut nimic altceva decât asta! 

În mod deschis, lucrând cu toate părțile interesate, ați stabilit deja o strategie interesantă de viitor pentru fotbalul din Moldova și vă concentrați pe subiecte importante, cum ar fi fotbalul feminin și dezvoltarea ligii. 

Trebuie să menționăm, de asemenea, succesul uriaș al proiectului Fotbal în Școli, care, chiar și în aceste vremuri dificile, a fost capabil să aducă atât de multă bucurie copiilor, adulților și comunității fotbalistice. 

Vă doresc tot binele pentru mandatul viitor, Leonid, și sper că sunteți foarte mândru de realizările de până acum. Fotbalul din Moldova are un viitor strălucit și, sperăm, acest nou an ne va reduce la vremuri mai bune. 

Ca întotdeauna, UEFA rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru orice sprijin de care aveți nevoie”, 

se spune în mesajul președintelui UEFA, Aleksander Čeferin.