• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Acreditări de presă pentru meciul selecționatelor de futsal Moldova – Grecia

20 ian 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul selecționatelor de futsal Moldova – Grecia, din cadrul preliminariilor Campionatului European, ediția 2022.

 

Moldova – Grecia

28 ianuarie, ora 18:30, Complexul Sportiv Futsal Arena FMF din Ciorescu

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciul Moldova – Grecia sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email ion.buga@fmf.md până pe data de 26 ianuarie, ora 12:00.

 

Important: Din cauza că în Republica Moldova este declarată stare de urgență în sănătate publică, locurile pentru mass media sunt limitate.  

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările miercuri, 27 ianuarie, între orele 10:00 și 12:00, la Casa Fotbalului din Chișinău.  

 

Toți reprezentanții mass media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: Despre conferințele de presă și declarațiile înainte și după meci vom anunța suplimentar presa acreditată.  

Rezumatul video al partidei va fi făcut public pe canalul de Youtube FMF și poate fi preluat de toate instituțiile media interesate.  

Vă reamintim, că posturilor TV, care nu sunt deţinătoare de drepturi de televizare ale meciurilor din preliminariile Campionatului European de futsal, ediția 2022, le este interzisă transmisiunea în direct a meciurilor din cadrul acestei competiții.