• Fii alături de Echipa Țării

În atenția reprezentanților mass-media!

19 ian 2021 de Reporter FMF

În contextul prelungirii stării de urgență în sănătate publică, Comisia națională extraordinară de sănătate publică a admis, ca o excepție, organizarea și desfășurarea, pe 22 ianuarie, a celui de al XIX-lea Congres de dare de seamă și alegere a organelor de conducere ale Federației Moldovenești de Fotbal, în incinta Complexului Sportiv ,,Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, cu respectarea strictă a măsurilor de sănătate publică.

 

În condițiile în care reprezentanții instituțiilor media nu vor avea acces la Congres, FMF își asumă angajamentul să ofere suportul informațional necesar pentru toată presa care dorește să reflecteze evenimentul de pe 22 ianuarie curent. Astfel, la scurt timp după încheierea Adunării Generale, toată informația (text, foto și video) va fi distribuită jurnaliștilor. În context, instituțiile media care au anumite preferințe ce ține de intervievarea participanților la Congres, pot expedia solicitările respective pe adresa de email: presa@fmf.md, nu mai târziu de 21 ianuarie 2021, ora 17.00.

  

Vă reamintim, Congresul al XIX-lea de dare de seamă și alegeri ale organelor de conducere ale FMF se va desfășura sub stricta supraveghere a observatorilor internaționali, reprezentanți ai FIFA și UEFA.