• Fii alături de Echipa Țării

Mesajul celebrului arbitru Mark Clattenburg înaintea Congresului FMF

13 ian 2021 de Dumitru Ciolacu

Celebrul arbitrul englez Mark Clattenburg a venit cu un mesaj către suporterii moldoveni înaintea Congresului Federației Moldovenești de Fotbal de pe 22 ianuarie. 

 

„Salut. Sunt Mark Clattenburg. Oamenii spun că sunt cel mai renumit arbitru din lume. Am arbitrat unele dintre cele mai tari meciuri din istoria fotbalului, precum cele de la Cupa Mondială, finala Cupei Angliei, finala Campionatului European și, desigur, finala Ligii Campionilor. De asemenea, am arbitrat partidele Cupei Mondiale la Socca, la Lisabona și pe insula Creta, anul trecut. 

Salut, Moldova! Aș dori să te felicit cu dezvoltarea fotbalului în Moldova. Din păcate, nu am avut ocazia să ne vedem toamna trecută, la Cupa Intercontinentală, dar sper că voi putea să te vizitez la anul. Aș dori să felicit și toți suporterii din Moldova cu construcția noii arene din parcul „La Izvor”, unde se vor disputa meciuri internaționale și va crește o generație nouă de fotbaliști. 

Vreau să îi mulțumesc și lui Leonid Oleinicenco, președintele Federației Moldovenești de Fotbal, pentru sprijinul acordat în construcția noii infrastructuri sportive. Este un pas foarte important pentru dezvoltarea fotbalului în Moldova. 

Leonid, îți urez succes la alegerile președintelui FMF și sunt convins că munca ta și a echipei tale în Moldova va fi admirată în multe alte țări ale lumii. Mult noroc. Ne vedem anul viitor.”