• Fii alături de Echipa Țării

FMF vine cu un mesaj către partenerii care au ajutat la organizarea Maratonului de Crăciun

31 dec 2020 de Dumitru Ciolacu

În acest an, în cadrul Maratonului de Crăciun, Federația Moldovenească de Fotbal a vizitat mai multe instituții de asistență socială din țară, pentru a aduce magia sărbătorilor copiilor nevoiași. Astfel, echipa FMF a venit cu cadouri (echipament și încălțăminte sportivă, fructe, dulciuri și jucării) la: 

 

1. Centrul de plasament temporar s. Olănești (director Maria Stavarachi) 

2. Centrul de plasament temporar „Încredere”, or. Ștefan Vodă 

3. Centrul de plasament temporar „Nufărul Alb” s. Glinjeni (director Maria Vacarciuc) 

4. Centrul de plasament temporar „Casa Speranței” or. Fălești (director Irina Mamai) 

5. Centrul de plasament temporar „Prosperare” s. Bocșa (director Minodora Cenușă) 

 

Trebuie să remarcăm că aceste vizite nu ar fi posibile fără susținerea partenerilor noștri dragi, Fundația Filantropică @Scenario „Open Gates”, reprezentați de Natalia Grigorjevschi-Braga (fondator) și Olga Levitscaia (președinte). 

 

Încă o vizită, la Centrul social „Selemet”, a fost reușită grație suportului oferit de Ministerul Afacerilor Interne, reprezentat de secretarul general Ianuș Erhan, dar și de AO Ștefan cel Mare și Sfânt, în persoana lui Andrei Batereanu (președintele asociației). 

 

Federația Moldovenească de Fotbal le mulțumește tuturor celor care îi vin în ajutor pentru promovarea fotbalului în rândul copiilor. Împreună putem face lucruri frumoase și aduce zâmbete pe fețele copiilor, care sunt viitorul acestui sport.