• Fii alături de Echipa Țării

FMF, daruri de Crăciun pentru copiii de la Centrele de Plasament Temporar

28 dec 2020 de Ion Buga
GALERIE

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Federația Moldovenească de Fotbal organizează un șir de acțiuni sociale care au menirea de a aduce zâmbete și bucurii pentru zeci de copii, cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani, de la mai multe instituții de asistență socială din țară. 

 

Echipa FMF, în frunte cu președintele Leonid Oleinicenco, inspectorul federal Vladislav Cebotari și managerul proiectului Fotbal în Școli, Diana Bulgaru, au oferit astăzi mai multe surprize micuților de la Centrele de Plasament Temporar din raionul Fălești - "Nufărul Alb" din satul Glinjeni, "Casa Speranței" din orașul Fălești și "Prosperare" din satul Bocșa. 

 

Într-o atmosferă de sărbătoare, copiii s-au bucurat de darurile aduse de federație, echipament și încălțăminte sportivă, fructe, dulciuri, precum și multe jucării adunate în cadrul acțiunii caritabile inițiate de FMF „Jucării pentru copiii nevoiași” dinaintea meciurilor de „acasă” ale Naționalei noastre cu reprezentativele Rusiei și Greciei din toamna trecută. 

 

La rândul lor, şi copiii i-au răsplătit pe oaspeţii mult așteptați cu cântece şi poezii.

 

”Acești copii nu poartă nicio vină că fac parte din familii social-vulnerabile. La fel ca toți copiii ei își doresc și merită să aibă sărbători de iarnă minunate. Sincer, am avut și eu niște emoții extraordinare când le vedeam fețele pline de fericire! Sărbătorile de iarnă sunt pentru copii, iar Federația, prin agenda pe care ne-am făcut-o pentru următorii 4 ani, va fi mereu lângă ei, viitorul nostru și al țării noastre”, 

a declarat pentru fmf.md Leonid Oleinicenco, președintele FMF.