• Fii alături de Echipa Țării

Futsal (Naționale)

Lotul naționalei de futsal pentru meciurile cu Ucraina

06 dec 2020 de Ion Buga
GALERIE

Naționala de futsal a Moldovei a început pregătirile pentru meciurile amicale cu reprezentativa similară a Ucrainei, programate în deplasare, la Palatul Sporturilor „Iunosti” din orașul Zaporozhye, pe 8 și 9 decembrie.

 

Echipa antrenată de Vladimir Vusatîi s-a reunit aseară la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu. Au fost convocați următorii jucători: Alexei Capsamun, Oleg Chitoroagî, Cristian Obadă, Alexandru Țîmbalist, Constantin Nița, Sergiu Nicolaiciuc, Leonid Podlesnov, Constantin Gurjui, Vadim Țurcan, Daniel Adam, Iurie Dorogan, Ion Covali, Roman Sîrbu, Marin Stan.

 

Ultima dată, Ucraina și Moldova s-au întâlnit în două meciuri amicale disputate la Chișinău pe 28 și 29 septembrie 2011. Atunci, selecționata țării vecine, care ocupă în prezent locul 12 în clasamentul mondial, s-a impus cu 9-1 și 5-0.

 

Meciurile amicale cu Ucraina reprezintă o etapă de pregătire a Naționalei Moldovei pentru partidele din calificările Campionatului European din 2022. Moldova va evolua într-o grupă cu Grecia, Azerbaidjan și Slovacia. În primul meci din calificări, naționala noastră va întâlni Grecia, pe 28 ianuarie, la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.