• Fii alături de Echipa Țării

Comitetele FMF

Update. Deciziile Comitetului de Arbitri

08 dec 2020 de Ion Buga

UPDATE

Suplimentar, Comitetul de Arbitri a analizat meciul Diviziei Naționale Codru - FC Florești (etapa XX, 24.11.2020).

 

În urma discuțiilor, conform prevederilor Codului Disciplinar al FMF, Comitetul de Arbitri a hotărît să-l sancționeze pe arbitrul central Ghenadie Sidenco, precum și pe observatorul meciului Anatolie Lifciu, cu suspendare de 5 etape ale Diviziei Naționale. 


 

Astăzi, 2 decembrie, la sediul Federației Moldovenești de Fotbal, a avut loc ședința Comitetului de Arbitri, la care au fost analizate ultimele trei etape din acest an ale Diviziei Naționale și Diviziei A. 

 

În urma discuțiilor, Comitetul de Arbitri a fost deacord cu nota observatorului meciului Petrocub - Dinamo-Auto (etapa XX, 26.11.2020) și a decis să-l suspende pe arbitrul central Vasile Berladean pentru 3 etape ale Diviziei Naționale. 

 

Totodată, comitetul a hotărît să-l sancționeze pentru 3 etape pe arbitrul central Stanislav Leu care a deservit partida Speranța - Zimbru (etapa XX, 25.11.2020), precum și pe observatorul meciului Victor Josan, tot cu 3 etape, pentru nota eronată acordată arbitrului central.

 

De asemenea, Comitetul de Arbitri a fost deacord cu nota observatorului FMF de la meciul Tighina - Speranța Drochia (Divizia A, etapa XVI, 21.11.2020) și a decis sancționarea arbitrului meciului Valeriu Minciuna cu o suspendare pentru 5 etape ale Divizie Naționale și Diviziei A.