• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Etapa 21 în cifre

30 noi 2020 de Ion Buga

*În 4 meciuri au fost marcate 11 goluri (gazdele - 4, iar oaspeții - 7), în mediu – 2,75 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 278 goluri (gazdele – 159, oaspeţii – 119), în mediu - 2,69 goluri pe meci.

 

*Oaspeții au câştigat trei meciuri, iar o altă partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 103 meciuri. Gazdele au câştigat 44 partide, oaspeţii – 37, iar alte 22 meciuri s-au terminat nedecis.
 

*Cele mai multe goluri într-un meci au fost marcate în jocurile Petrocub – Codru 7-0 (etapa 4) și Dinamo-Auto - Codru 7-0 (etapa 9).

 

*În această etapă a fost acordat un penalty, transformat de Andrii Bliznichenko (Sheriff). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 33 lovituri de pedeapsă, nouă dintre care nu au fost realizate.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 13 cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 403 cartonaşe galbene, 55 dintre care jucătorilor echipei Codru. Cele mai puține cartonașe galbene (31) le-au primit jucătorii de la Sheriff. 

 

*În această etapă nu au fost arătate cartonașe roşii. De la începutul campionatului au fost acordate 17 cartonaşe roşii, patru dintre care pentru Dacia-Buiucani. Petrocub și Sheriff sunt singurele echipele care nu au cartonașe roșii în acest sezon.

 

*Frank Castaneda (Sheriff) rămâne lider în clasamentul golgheterilor cu 13 reușite. El este urmat de jucătorul Petrocubului, Vladimir Ambros, cu 10 goluri, iar Sergiu Nazar (Milsami) și Andrii Bliznichenko (Sherif) au marcat câte 8 goluri.

 

*Cel mai bun atac (53 goluri) îl are Sheriff, iar Codru cea mai slabă apărare (67). Cele mai puține goluri (11) au fost marcate de FC Florești.

 

*Petrocub continuă seria de partide fără eșec (11 meciuri), iar Dinamo-Auto - 6 meciuri.

 

*Zimbru a ajuns la 7 meciuri fără victorii.

 

*FC Florești este la a patra înfrângere consecutivă.

Foto: Xenia SILCENCO