• Fii alături de Echipa Țării

Leonid Oleinicenco, prezentarea Strategiei FMF în cadrul webinarului UEFA GROW

25 noi 2020 de Reporter FMF
GALERIE

Moldova este mai aproape ca oricând de UEFA grație activității echipei FMF în cadrul mega-proiectului UEFA GROW și a implicării active a președintelui FMF, Leonid Oleinicenco în acțiunile inițiate de Forul European.  

Moldova a fost una din cele 3 țări lăudate de UEFA la webinarul de azi pentru modul cum implementează proiectele internaționale!  

 

Liderul fotbalului moldovenesc a fost unul din cei 3 speakeri, care au făcut prezentări la ultimul seminar web UEFA GROW din acest an!  

 

Ca și în edițiile anterioare, webinarul de final de an a fost găzduit de prim-vicepreședintele UEFA, Karl-Erik Nilsson. Acesta a evidențiat activitatea asociațiilor naționale din Belgia, Suedia și Moldova pe parcursul anului 2020, unul extrem de dificil, în care s-a activat în condiții speciale de pandemie!

 

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a făcut o amplă prezentare a planului strategic 2020-24 al FMF și a vorbit despre viitorul fotbalului moldovenesc.  

 

În următoarele 2 luni, Federația Moldovenească de Fotbal va avea plăcerea de a vă prezenta în detalii noua Strategie a FMF 2020/24, elaborată în comun cu experți din cadrul proiectului UEFA GROW.

 

Accesați noua STRATEGIE a fotbalului moldovenesc.