• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Selecționata de tineret, primul antrenament pe pământ galez

11 noi 2020 de Ion Buga
GALERIE

Naționala de tineret a Moldovei a efectuat în această aseară primul antrenament în orașul Wrexham, unde este programat meciul cu Țara Galilor din cadrul preliminariilor Campionatului european. 

 

Cel mai mare oraș din nordul Țării Galilor a întâmpinat echipa noastră cu un timp ploios și rece. La ședința de la Centrul de pregătire din Wrexham, care a durat ceva mai mult de oră, au participat 20 de jucători:

 

Portari: Victor Straistari (Dinamo-Auto), Iulian-Sebastian Agachi (Farul Constanța, România)

 

Fundași: Vadim Dijinari, Igor Chiperi (ambii, Dinamo-Auto), Gheorghe Suciu, Ioan Călin Revenco, Vicu Bulmaga (tustrei, Dacia-Buiucani), Denis Furtună, Alexei Ciopa (ambii Zimbru), Ivan Voropai (FC Florești), Valeriu Gaiu (Sheriff) 

 

Mijlocași: Victor Stînă (Sfîntul Gheorghe), Iaser Țurcan, Victor Bogaciuc (ambii, Petrocub), Marius Iosipoi (Dacia-Buiucani), Alexandru Osipov (FC Florești), Ion Borș (Spartanii) 

 

Atacanți: Nicky Cleșcenco (Leiria, Portugalia), Vasilii Stefu (FC Florești), Serafim Cojocari (Sheriff) 

Joi, 12 noiembrie, naționala antrenată de Alexandru Guzun are planificat ultimul antrenament.

 

Tricolorii mici au ajuns în Marea Britanie în după amiaza zilei de ieri. Drumul de la Aeroportul internațional din Manchester până la hotelul Village St. Davids Park din orașul Chester a fost parcurs în nici jumătate de oră.   

 

Pe durata întregii deplasări, conform protocolului UEFA, toți jucătorii și membrii staff-ului tehnic au respectat cu strictețe toate măsurile medicale şi instrucțiunile cu privire la combaterea infecției COVID-19. 
 

Meciul selecționatelor de tineret ale Țării Galilor și Moldovei se va juca pe stadionul Racecourse Ground din Wrexham, pe 13 noiembrie, cu începere de la ora 19:00.