• Fii alături de Echipa Țării

Ședință organizatoric-consultativă a proiectului „Fotbalul ne unește”

10 noi 2020 de Dumitru Ciolacu

Astăzi, 10 noiembrie, s-a desfășurat ședința organizatoric-consultativă a proiectului „Fotbalul ne unește”, la care au participat directorii școlilor și grădinițelor ce au aplicat la proiect. 

 

În total, 25 de persoane au luat parte la webinar. Printre ei, președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, președintele Special Olympics Moldova, Alexandra Danilenco, reprezentanții direcțiilor raionale de învățământ și președinții Asociațiilor Raionale de Fotbal. Managerul proiectului, Anatolie Cojocari, a moderat ședința. 

 

Participanții au făcut schimb de experiență și au propus soluții pentru problemele puse în discuție. 

 

La acest webinar au fost stabilite datele și scenariile pentru desfășurarea proiectului „Fotbalul ne unește” în fiecare localitate în parte (în total 11 localități ). Proiectul va fi implementat în raionele Ialoveni, Telenești, Nisporeni, Ungheni, Orhei, Ștefan Vodă, Căușeni, și Dubăsari. 

 

Pentru mâine este programată următoarea ședință organizatoric-consultativă, cu beneficiarii proiectului, vorbitori de limbă rusă. 

 

Federația Moldovenească de Fotbal nu este indiferentă și continua să susțină copiii cu dizabilități. Astfel, în colaborare cu UNICEF și Asociația Special Olympics, FMF a decis să implementeze Proiectul-pilot ”Fotbalul ne unește”, care are ca scop responsabilizarea societății și incluziunea copiilor cu CES în societate.