• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Ultimul antrenament al naționalei feminine înaintea meciului cu Polonia

26 oct 2020 de Maria Teeşanu
GALERIE

În această seară Naționala feminină a Moldovei a efectuat ultimul antrenament în perspectiva meciului cu reprezentativa Poloniei din preliminariile Campionatului european. La sesiunea de pregătire au participat toate cele 22 de jucătoare.

 

Partida de pe stadionul Zimbru va fi condusă de o brigadă de arbitri din Macedonia de Nord cu Ivana Projkovska - la centru, care va fi ajutată de asistentele Elena Soklevska-Ilievski și Vjolca Izeiri, precum și de al 4-lea oficial – Irena Velevačkoska.

 

Va fi ultimul meci de acasă din acest an pentru naționala condusă de Eduard Blănuță. Pentru echipa noastră vor urma trei meciuri în deplasare, care vor încheia această campanie preliminară.

 

De partea cealaltă, naționala Poloniei a ajuns în Moldova în după amiaza zilei, iar în această seară a efectuat la stadionul Zimbru antrenamentul oficial înaintea meciului cu selecționata Moldovei sub conducerea antrenorului principal Milosz Stepinski. 

 

Partida Moldova – Polonia se va juca pe 27 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul Zimbru din Chișinău, și va fi transmisă de site-ul nostru.