• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

ACREDITĂRI DE PRESĂ PENTRU MECIURILE CU RUSIA ȘI GRECIA

23 oct 2020 de Victor Daghi

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciurile Moldova – Rusia, amical, și Moldova - Grecia, din cadrul Ligii Națiunilor UEFA.

 

Moldova – Rusia

12 noiembrie, ora 19:00, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Moldova – Grecia

15 noiembrie, ora 21:45, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciurile Moldovei cu Rusia și Grecia sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email victor.daghi@fmf.md până pe data de 5 noiembrie, ora 12:00.

 

Important: Din cauza că în Republica Moldova este declarată stare de urgență în sănătate publică, locurile

pentru mass media sunt limitate.  

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările miercuri, 11 noiembrie, la conferințele de presă ale Moldovei și Rusiei de la stadionul Zimbru. Ora conferințelor de presă va fi anunțată suplimentar.  

 

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele arenei ''Zimbru''.

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: PRIME TV deţine dreptul exclusiv de televizare a tuturor meciurilor Naţionalei noastre din cadrul Ligii Națiunilor, astfel încât reprezentanţilor celorlalte televiziuni le este interzisă filmarea în incinta stadionului, camerele video urmând să fie depozitate într-o cameră specială pe toată durata partidei. După terminarea meciului se permite filmarea conferinţelor de presă cu participarea celor doi antrenori.