• Fii alături de Echipa Țării

Promovarea proiectului „Fotbal în școli - Clase Specializate” la Anenii Noi

21 oct 2020 de Dumitru Ciolacu

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco a întreprins astăzi o vizită de lucru la Anenii Noi. Liderul forului fotbalistic din Moldova s-a întâlnit cu conducerea raionului și cu cea a Asociației de fotbal din raionul respectiv. În cadrul întrevederii s-a discutat despre implementarea proiectului FMF ”Fotbal în școli”, mai cu seamă despre crearea claselor sportive specializate de fotbal. 

 

Astfel, la ședință au participat președintele FMF, Leonid Oleinicenco, director tehnic FMF, Sergiu Butelschi, președintele raionului Anenii Noi, Ion Vicol, președintele Asociației Raionale de Fotbal Anenii Noi, Oleg Gîncu ș.a. 

 

Din cele 8 miniterenuri cu suprafață artificială planificate pentru instalare în raionul Anenii Noi, 5 au fost deja date în exploatare, iar alte 3 urmează a fi instalate până la sfârșitul anului. Mai mult de atât, s-a discutat despre terenul de mărime standard cu suprafață artificială ce urmeaza a fi instalat la stadionul raional, care se află în apropierea Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Anenii Noi. 

 

Vă reamintim că în cadrul proiectului social-sportiv „Fotbal în școli”, clase specializate de fotbal au fost deschise deja la Liceul Teoretic „V.Moșcov” din orașul Ceadîr-Lunga, Liceul Teoretic „Ivan Vazov” din orașul Taraclia și Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din comuna Sipoteni, raionul Călărași.