• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. FC Florești - Sf.Gheorghe. Avancronică

20 oct 2020 de Ion Buga

CLICK PE VIDEO LIVE

 

FC Florești - Sf.Gheorghe

 

20 octombrie. Bender. Stadionul orășenesc. 
Arbitru: Andrei COJOCARU
Asistenți: Vladislav LIFCIU și Vitalii TERZI
Al 4-lea oficial: Piotr STOIANOV

 

FC Florești:  13.Vladislav LIHAREV, 7.Alexandru OSIPOV, 10.Anatoli CHEPTINE, 14.Vladimir GHINAITIS, 15.Ion ARABADJI, 17.Serghei BOBROV, 18.Artiom HACEATUROV, 22.Andrei COBEȚ, 25.Igor BONDARENCO, 27.Dmitri SEMIROV, 99.Andrei CALAC
Rezerve: 12.Stanislav IVANOV, 28.Alexandr SCRIPCENCO, 55.Vladimir COVCENCO, 77.Vasili STEFU, 91.Viktor GULVAS
Antrenor: Iuri GROȘEV

 

Sfîntul Gheorghe: 33.Nicolae CALANCEA, 3.Maxim FOCȘA, 4.Andrei NOVICOV, 7.Alexandru SUVOROV,  10.Sergiu ISTRATI, 11.Mihai GHECEV, 15.Victor STÎNĂ, 17.Petru OJOG, 21.Eugeniu SLIVCA, 22.Dmitri MANDRÎCENCO, 24.Sidy SAGNA
Rezerve: 1.Maxim RAILEAN, 5.Vitalie PLĂMĂDEALĂ, 8.Rienat MOCHULIAK, 9. Raman VOLKAU, 14.Yau ADAM, 88.Alexandru VREMEA 
Antrenor: Nicolai ȚURCAN

 

FC Florești și Sf.Gheorghe Suruceni se întâlnesc astăzi într-un meci din cadrul etapei a XV-a a Diviziei Naționale. Partida se va disputa pe stadionul din Bender, cu începere de la ora 14:00.  

 

Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune Sport1 (disponibil în majoritatea țărilor din spațiul ex-sovietic). De asemenea, partida va fi retransmisă de paginile sociale FMF și de portalul Moldfootball.

 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum o singură dată. În etapa a VI-a a actualei stagiuni din Divizia Națională, Sf.Gheorghe a trecut de FC Florești cu 2-0, prin golurile marcate de Rienat Mochuliak și Raman Volkau.

 

Din cauza suspendărilor nu vor juca Igor Bugaiov (FC Florești) și Yevhen Smirnov (Sf.Gheorghe).

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.