• Fii alături de Echipa Țării

Veterani (Competiții)

Selecționata de veterani a Moldovei, în primele opt la turneul din Turcia

17 oct 2020 de Ion Buga

Selecționata de veterani a Moldovei s-a clasat printre primele opt echipe la turneul internațional "Cupa Republicii", care este găzduit de orașul Antalya, Turcia.

 

Jucătorii moldoveni au ajuns până în sferturile de finală ale competiției, dar au cedat la penalty-uri în fața selecționatei Iranului, scor 3-4. Timpul regulamentar s-a încheiat nedecis, 0-0.


Mai devreme, în optimile de finală, Moldova a trecut de formația de veterani din Craiova, România, scor 2-1, grație golurilor semnate de Serghei Nudnîi și Victor Covalenco.


Anterior, echipa pregătită de Anatol Teslev a câștigat grupa preliminară, după ce a obținut numai victorii: 7-1 cu Prizren (Kosovo), 5-0 cu Viranșehir (Turcia) și 2-0 cu Sakarya (Turcia). Golurile noastre au fost marcate de Serghei Nudnîi, Gheorghe Boghiu, Oleg Șoimu, Iulian Bursuc, Sergiu Iepureanu, Alexandru Popovici, Vasile Arlet, Alexandru Namașco și Victor Comlionoc. 

 

La cea de-a X-a ediție a turneului participă 28 de echipe de veterani. 

 

Vă reamintim, anul trecut selecționata de veterani a Moldovei a devenit câștigătoarea unui alt turneu desfășurat în Turcia - Masters Champions Cup.