• Fii alături de Echipa Țării

Codru Lozova va juca meciul din etapa a XIV-a a Diviziei Naționale cu spectatori în tribune

15 oct 2020 de Dumitru Ciolacu

Încă o echipă din Divizia Națională a obținut dreptul de a organiza meciurile de acasă cu spectatori în tribune. Este vorba despre Codru Lozova, care a solicitat permisiunea începând cu etapa a XIV-a de campionat. Pentru aceasta, Codru Lozova se obligă să respecte toate condițiile impuse de FMF și Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. 

 

De menționat că meciul dintre Codru și Zimbru Chișinău, programat pentru 16 octombrie, va fi primul care se va disputa pe noua arenă „Nicolae Simatoc” din Lozova. 

 

Astfel, Codru este a șasea echipă din Divizia Națională care a obținut permisul de a organiza meciuri cu spectatori în tribune, după Sfântul Gheorghe Suruceni, Speranța Nisporeni, Petrocub Hîncești, Zimbru Chișinău și Milsami Orhei. 

 

Condițiile obligatorii pentru accesul spectatorilor în tribune:

1. Stadionul să fie omologat de FMF

2. Îndeplinirea tuturor Instrucțiunilor CNESP în condiții de stare de urgență în sănătate publică

3. Organizatorii meciurilor trebuie să asigure fiecare spectator cu bilet de intrare și cu loc individual, numerotat, în tribune, cu respectarea distanței sociale.

4. Numărul spectatorilor în tribune să nu depășească 30% din capacitatea stadionului 

 

Responsabile de respectarea condițiilor sunt cluburile organizatoare ale meciurilor.  

 

IMPORTANT: FMF așteaptă în continuare cereri din partea cluburilor din Divizia Națională pentru a obține permisul de a organiza meciuri cu spectatori în tribune.