• Fii alături de Echipa Țării

Încă un stadion a beneficiat de ajutorul Federației Moldovenești de Fotbal

06 oct 2020 de Dumitru Ciolacu
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal continuă lucrările de reamenajare a terenurilor de fotbal din Republica Moldova. Conform Strategiei de dezvoltare a fotbalului, FMF acordă suport cluburilor pentru întreținerea terenurilor cu suprafață naturală și artificială. 

 

În ultimele zile specialiști angajați ai FMF au efectuat lucrări de reamenajare a terenului la noul stadion din Ceadîr-Lunga, construcția căruia a început în martie. Experții FMF au organizat procesul de însămânțare și au aplicat nisip, folosind echipament tehnic specializat. 

 

Vă reamintim că anterior specialiștii FMF au efectuat lucrări de revigorare și mentenanță a terenurilor de fotbal din Nisporeni, Orhei, Lozova, Râșcani, Drochia, Sărata Galbenă, Hâncești, Budești, Bălți, Sireți, Tohatin, Glodeni, Criuleni, Edineț, Chișinău și alte localități din Republica Moldova. 

 

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea unor astfel de proiecte pentru menținerea și îmbunătățirea gazoanelor naturale și sintetice pe stadioanele din Republica Moldova este importantă în perspectiva ridicării calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente care vor asigura dezvoltarea fotbalului în țară.