• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Acreditări de presă pentru meciul selecționatelor de tineret Moldova - Belgia

06 oct 2020 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul selecționatelor de tineret Moldova - Belgia, din cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21, ediția 2019/21.

 

Moldova – Belgia
13 octombrie, ora 17:00, CS Sheriff din Tiraspol, Arena Mică

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la aceste partide sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email ion.buga@fmf.md până pe data de 9 octombrie, ora 15:00.

 

Important: Din cauza că în Republica Moldova este declarată stare de urgență în sănătate publică, locurile pentru mass media sunt limitate.  

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările luni, 12 octombrie, între orele 13.00 și 15.00, la Casa Fotbalului din Chișinău.  

 

Toți reprezentanții mass media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: Despre conferințele de presă și declarațiile jucătorilor înainte și după meci vom anunța suplimentar presa acreditată.  

Rezumatul video a meciului  va fi făcut public pe canalul de Youtube FMF și poate fi preluat de toate instituțiile media interesate.  

Vă reamintim, că posturilor TV, care nu sunt deţinătoare de drepturi de televizare ale meciurilor din preliminariile Campionatului European de tineret Under21, ediția 2019/21, le este interzisă transmisiunea în direct a meciurilor din cadrul acestei competiții.  

Foto: FC Sheriff