• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Tineretul se pregătește pentru dubla cu Germania și Belgia

05 oct 2020 de Ion Buga

Naționala de tineret a Moldovei s-a reunit astăzi la Vadul lui Vodă, iar în această seară tricolorii au efectuat primul antrenament în vederea pregătirii pentru meciurile de acasă cu Germania și Belgia din cadrul preliminariilor Campionatului european. 

 

În locul lui Nichita Iurașco, care este accidentat, a fost convocat mijlocașul echipei Codru Lozova, Ion Mămăliga.


În clasamentul grupei 9, Moldova se află pe locul 5 cu 4 puncte la activ, în timp ce Belgia este lideră (10 puncte), urmată de Germania (9 puncte). Vă reamintim, câștigătoarele grupelor și cinci cele mai bine clasate echipe de pe locul doi se vor alătura gazdelor turneului final, Ungaria și Slovenia, pentru încă o etapă preliminară formată din patru grupe a câte patru, meciurile urmând să aibă loc între 24 și 31 martie 2021.

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica la turneul final, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021, care va fi desfășurat în sistem eliminatoriu (sferturi de finală și semifinale în Ungaria și Slovenia, iar finala va avea loc la Ljubljana).

 

Meciul selecționatei de tineret a Moldovei contra Germaniei se va juca pe stadionul Zimbru din Chișinău, pe 9 octombrie, cu începere de la ora 19:15, iar partida cu Belgia este programată la Complexul Sheriff din Tiraspol, pe 13 octombrie, de la 17:00. Ambele întâlniri vor fi transmise în direct de site-ul nostru.