• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

TRICOLORII AU EFECTUAT TESTAREA ANTI-COVID

05 oct 2020 de Victor Daghi
GALERIE

În această dimineață, în cantonamentul Naționalei Moldovei au ajuns primii 14 jucători convocați de Engin Firat pentru meciurile cu Italia, Grecia și Slovenia din următoarele zile. Lotul va fi completat abia mâine, 9 dintre „tricolori” fiind așteptați să vină de la echipele de club direct în Italia. 

 

La reunirea Naționalei, la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, a fost prezent și președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco. 

 

Jucătorii și membrii staff-ului tehnic au fost testați anti-Covid, respectând astfel protocolul UEFA. 

 

De menționat că selecționerul Engin Firat i-a convocat de urgență pe Andrei Cojocari, mijlocașul echipei Petrocub, aflat inițial pe lista adițională de jucători ai Naționalei pentru partidele din octombrie, și pe atacantul Alexandru Boiciuc de la Academica Clinceni. Ei i-au înlocuit pe mijlocașul Radu Gînsari și atacantul Vitalie Damașcan, incerți pentru meciurile din octombrie. 

 

Diseară, Naționala are programat un antrenament la baza de la Vadul lui Vodă, iar marți dimineață va pleca cu o cursă charter la Florența. 

 

Meciurile Italia – Moldova (7 octombrie, ora 21:45 – amical), Grecia – Moldova (11 octombrie, ora 21:45 – Liga Națiunilor), Moldova – Slovenia  (14 octombrie, ora 21:45 – Liga Națiunilor) vor fi transmise în direct de postul de televiziune PRIME.