• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Sfîntul Gheorghe - Zimbru. Avancronică

27 sep 2020 de Ion Buga

Sfîntul Gheorghe Suruceni – Zimbru Chișinău


Suruceni. 27 septembrie.
Arbitru: Roman JITARI
Arbitri asistenți: Vladislav LIFCIU, Victor MARDARI
Al 4-lea oficial: Andrei DIORDIEV

 

Sfîntul Gheorghe: 33.Nicolae CALANCEA, 5.Vitalie PLĂMĂDEALĂ, 11.Mihai GHECEV, 13. Valerii STEPANENKO, 15.Victor STÎNĂ, 17.Petru OJOG, 18. Yevhen SMIRNOV, 19.Serghei SVINARENCO, 21.Eugeniu SLIVCA, 22.Dmitri MANDRÎCENCO, 24.Sidy SAGNA
Rezerve: 1.Maxim RAILEAN, 3.Maxim FOCȘA, 7.Alexandru SUVOROV, 8.Rienat MOCHULIAK, 9. Raman VOLKAU, 88.Alexandru VREMEA
Antrenor: Serghei CEBOTARI  

 

Zimbru: 1.Maksym KOVALOV, 2.Ștefan BURGHIU, 6.Alexei CIOPA, 7.Ion POSTICA, 8.Artur PATRAȘ, 10.Petru NEAGU, 14.Saleh YAHAYA, 18.Alexandru GRAUR, 20.Cristian DANI, 21.Gheorghe BRÎNZANIUC, 23.Alexandru VACARCIUC
Rezerve: 25.Alexandru OSTROVAR, 3.Tudor IAPĂRĂ, 11.Vadim CEMÎRTAN, 12.Denis FURTUNA, 13.Bruno Carlos MOURA, 22. Danil KUZNETSOV
Antrenor: Vlad GOIAN 

 

Sfîntul Gheorghe Suruceni și Zimbru Chișinău joacă astăzi, de la ora 16.00, într-un meci din etapa a XII a Diviziei Naționale de fotbal. Partida se va disputa pe stadionul din Suruceni și va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pe pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball, dar și de postul de televiziune N4.

 

Gazdele au obținut permisul de a organiza meciurile de acasă cu spectatori în tribune. Pentru aceasta, Sf.Gheorghe se obligă să respecte toate condițiile impuse de FMF și de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.  
 

Pentru aceasta, Sf.Gheorghe se obligă să respecte toate condițiile impuse de FMF și de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.  

Istoria confruntărilor directe dintre cele Zimbru și Sf.Gheorghe a început acum 11 ani, în anul 2009. În etapa a 2-a a Sezonului 2009-10, Zimbru s-a impus cu 2-1 la Chișinău. Au marcat: Oleg Andronic și Andrei Chirșul, respectiv Vadim Cricimar. Surucenenii mai au în lot tocmai 4 jucători care au evoluat în sezonul de debut în Divizia Națională: Vitalie Plămădeală, Petru Ojog, Sergiu Istrati și Alexandru Vremea.  

 

În primele 3 sezoane de Divizia Națională, Zimbru a câștigat toate cele 9 meciuri directe.  

 

Lucrurile s-au schimbat la revenirea grupării din Suruceni în elită, în 2017. ”Sfinții” s-au clasat în premieră mai sus decât Zimbru, pe locul 7. Însă prima victorie a echipei din provincie avea să vină în sezonul următor, 2018. Pe 27 mai, în etapa a 9-a, ”Sfinții” reușesc să bată Zimbru, în premieră, 1-0, la Suruceni. Golul victoriei a fost marcat de Alexandru Maxim în minutul 29. De fapt, Sf.Gheorghe a învins-o pe Zimbru în ultimele 5 meciuri din campionat.

 

Bilanțul întânirilor directe: Zimbru – 11 victorii, 2 remize, Sf.Gheorghe – 7 victorii
Golaveraj: 33-18 pentru Zimbru

 

Antrenorul echipei din Suruceni, Serghei Cebotari, nu va putea conta astăzi pe atacantul Sergiu Istrati (suspendat).

 

De partea cealaltă, zimbrii au transferat doi jucători noi. Este vorba de fundașii Daniil Kuznetsov (20 ani, Kazahstan) și Bruno Carlos Moura Gomes (26 ani, Portugalia).

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.