• Fii alături de Echipa Țării

UEFA a delegat mai mulți oficiali moldoveni la meciurile din Europa League

15 sep 2020 de Ion Buga

 

UEFA ne-a comunicat delegările unor angajați ai Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați acreditați de UEFA, din Republica Moldova la meciurile din preliminariile Ligii Europa, programate pe 17 septembrie. 

 

Astfel, Vladimir Antonov (foto) va fi observator de arbitri la meciul Ventspils (Letonia) - Rosenborg (Norvegia), care va avea loc pe stadionul Centrului Olimpic din Ventspils.  

 

De asemenea, Oleg Molceanov va face parte din grupul de lucru al UEFA, în calitate de Delegat, la meciul FC Botoșani (România) - KF Škendija (Macedonia de Nord). Partida este programată să se dispute la stadionul municipal din Botoșani.

 

Partida FC Astana (Kazahstan) - Budućnost (Muntenegru) va fi condusă de arbitrul Dumitru Muntean, care va fi ajutat de arbitrii asistenţi Vasile Ermișchin și Vadim Vicol, precum şi de al patrulea oficial Alexandru Tean. Jocul se va disputa pe stadionul “Ortalyk” din Almaty. 

 

De asemenea, Olga Tanschi va fi observator de arbitri la meciul Rusia - Țările de Jos, din preliminariile Campionatului European de fotbal feminin. Partida se va disputa pe 18 septembrie, pe stadionul „Sapsan Arena” din Moscova.