• Fii alături de Echipa Țării

Euro Winners Cup 2020. Află cum au jucat echipele noastre în prima zi

08 sep 2020 de Ion Buga

Echipele moldovenești de fotbal pe plajă au debutat cu înfrângeri în Euro Winners Cup 2020, competiție găzduită de localitatea Nazare, Portugalia. 

 

În grupa G, Djoker Chișinău a fost surclasată de BSC Molniya (Ucraina), scor 1-5. Golul campioanei Moldovei a fost marcat de antrenorul-jucător Leonid Podlesnov. În cealaltă partidă a grupei, Rostocker Robben (Germania) a trecut de ACD Os Sotao Praia do Norte (Portugalia) cu 12-6. Pentru echipa noastră urmează partidele cu ACD Os Sotao Praia do Norte (9 septembrie, ora 10:00) și Rostocker Robben (10 septembrie, 10:00). 


Nu a avut motive de bucurie nici Olimpia-Stels, care a cedat în fața titratei BSC Kristall (Rusia), scor 1-9. Singurul gol pentru echipa din Moldova a fost înscris de Marin Cernenchii. În grupa D, formația noastră va mai juca cu Grasshopper Club Zurich (Elveția). O altă adversară a Olimpiei, Casa Benfica de Loures (Portugalia) nu va putea participa la competiție din cauza că unul dintre jucători a fost testat pozitiv cu Covid-19. Organizatorii evenimentului, în conformitate cu directivele autorităților locale de sănătate, au decis că echipa trebuie să se întoarcă acasă. 

 

La cea de-a opta ediție a Ligii Campionilor la fotbal pe plajă participă 27 de echipe din 13 țări, care sunt repartizate în 7 grupe. Primele două clasate, dar și cele mai bune trei formații de pe locul 3 vor accede în optimile de finală.


Toate partidele turneului pot fi urmărite online pe platforma media Mycujoo.