• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Ultimele pregătiri ale naționalei de tineret pentru meciul cu bosniacii

07 sep 2020 de Ion Buga
GALERIE

 

Naționala de tineret a Moldovei a efectuat în această seară ultima sesiune de antrenament pentru duelul cu Bosnia și Herțegovina din preliminariile Campionatului european. Mîine seara, tricolorii mici vor căuta revanșa pentru eșecul din startul actualei campanii în fața balcanicilor, în singurul duel direct de până acum dintre cele două țări.

 

În curînd pe site-ul nostru vom publica declarațiile antrenorului Alexandru Guzun și căpitanului Artur Craciun. 

 

Partida de pe stadionul Zimbru va fi arbitrată de Sebastian Gishamer din Austria. Va fi primul meci de acasă din acest an pentru naționala condusă de Alexandru Guzun. În luna octombrie vor urma alte două dueluri tari pe teren propriu, cu liderele Germania (9 octombrie) și Belgia (13 octombrie).

 

De partea cealaltă, echipa antrenată de Slobodan Starčević și-a consolidat locul 3 în grupa preliminară după victoria cu 1-0 în fața Țării Galilor, păstrând șanse la calificare în etapa următoare a competiției. 

Grupa 9

 Loc EchipăMeciuriVEÎGolaverajPuncte
1GERMANIA430113-59
2BELGIA42117-47
3BOSNIA52125-37
4ȚARA GALILOR52034-86
5MOLDOVA41034-133

Programul meciurilor rămase al Naționalei U-21:

8 septembrie: Moldova - Bosnia-Herțegovina
9 octombrie: Moldova - Germania
13 octombrie: Moldova – Belgia
13 noiembrie: Țara Galilor - Moldova

 

La Chișinău, nu a venit căpitanul naționalei balcanice Nihad Mujakić, care este suspendat. Bosniacii au în lot jucători care evoluează la cluburi din Austria, Germania, Serbia, Croația și Cehia.

 

Meciul Moldova – Bosnia și Herțegovina va avea loc pe 8 septembrie la stadionul "Zimbru" din Chișinău cu începere de la ora 19-00. Partida va fi transmisă de canalul Sport 1 (disponibil în majoritatea țărilor din spațiul ex-sovietic), postul de televiziune Moldova 2, pagina Facebook FMF și site-ul fmf.md.