• Fii alături de Echipa Țării

Oamenii Federației solicitați de UEFA pentru meciurile naționalelor

04 sep 2020 de Sandu Grecu

Mai mulți reprezentanți ai Federației Moldovenești de Fotbal au fost invitați de UEFA pentru a face parte în diferite posturi din cadrul meciurilor naționalelor mari sau Under 21.  

 

Astfel, Alina Capațîna va participa astăzi în calitate de Delegat UEFA la meciul Belarus – Albania din Liga Națiunilor. Partida se va juca pe stadionul Olimpic din Minsk.  

 

Brigada moldovenească de arbitri - Dumitru Munteanu la centru, Vladislav Lifciu și Victor Mardari – asistenți și Veaceslav Banari în calitate de al 4-lea oficial - va conduce în această seară meciul echipelor Belarus U21 – Olanda U21, din preliminariile EURO 2021 pentru tineret. 

 

Tot astăzi, Dumitru Chisnenco va participa în calitate de ofițer de securitate la meciul Norvegia - Austria din Liga Națiunilor UEFA. 

 

În fine, aseară, Vladimir Antonov a fost observator la meciul Croația U21 – Grecia U21, încheiat cu victoria zdrobitoare a croaților 5-0.

 

Delegația Moldovei la Minsk, Belarus: Vladislav Lifciu, Dumitru Munteanu, Alina Capațîna, Victor Mardari și Veaceslav Banari