• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Reprezentanții FMF delegați de UEFA pentru cupele europene

20 aug 2020 de Sandu Grecu

Angajați ai Federației Moldovenești de Fotbal, specialiști calificați acreditați de UEFA, au primit delegări pentru startul cupelor europene din noul sezon 2020/21.  

 

Astfel, Oleg Molceanov va face parte din grupul de lucru al UEFA, în calitate de Delegat, la meciul Neftçi Baku (Azerbaidjan) - FC Shkupi 1927 (Macedonia). Partida este programată să se dispute pe 27 august, Baku, în cadrul Ligii Europei.

 

De asemenea, directorul executiv al FMF, Adrian Ixari va face parte în calitate de Delegat din echipa UEFA, care va oficia meciul din primul tur preliminar al Europa League, Alashkert (Armenia) - KF Renova (Macedonia). Jocul se va disputa pe 27 august, pe stadionul Republican Vazgen Sargsyan din Erevan.  

 

Aseară, un alt representant al FMF a fost Delegat la un meci din cadrul primului tur preliminar al Ligii Campionilor. Alina Capațîna (foto) a participat la organizarea partidei Maccabi Tel Aviv (Israel) – FC Riga (Letonia), care s-a disputant pe stadionul „Bloomfield” din Tel Aviv. Un interviu cu Alina Capațîna despre meciul de ieri și despre meseria de Delegat UEFA citiți, curând, pe site-ul nostru.