• Fii alături de Echipa Țării

Comitetele FMF

Etapele 9 și 10 ale Diviziei Naționale au fost reprogramate. Echipele moldovenești se pregătesc pentru cupele europene

14 aug 2020 de Sandu Grecu

Divizia Națională intră în pauză până la 11 septembrie. În baza cererilor venite din partea mai multor cluburi, Comitetul de Urgență al FMF a decis astăzi reprogramarea etapelor a 9-a și a 10-a ale Diviziei Naționale.

 

Astfel, meciurile etapei a 9-a vor demara pe 11 septembrie 2020. Programul complet actualizat va fi publicat pe site-ul FMF.  

 

Totodată Comitetul de Urgență a recomandat cluburilor care participă în Cupele europene, Sheriff, Sfîntul Gheorghe, Petrocub și Dinamo Auto să intre în carantină până la meciurile din Europa, pentru a nu periclita evoluția în cadrul competițiilor europene intercluburi.

 

FMF face tot posibilul ca echipele noastre să aibă o evoluție cu succes în Europa și să reprezinte cu demnitate Republica Moldova pe arena internațională.

 

FMF va acorda tot suportul necesar cluburilor care vor reprezenta țara în cupele europene, inclusiv plasarea în regim de carantină, cazare gratuită la Centrul de pregătire a selecționatelor din Vadul lui Vodă, a echipelor care nu au propria bază sportivă.