• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Etapa 7 în cifre

03 aug 2020 de Ion Buga

*În 5 meciuri au fost marcate 11 goluri (gazdele – 5, oaspeţii – 6), în mediu – 2,2 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 98 de goluri (gazdele – 66, oaspeţii – 32), în mediu - 2,8 goluri pe meci.

 

*Gazdele și oaspeții au câştigat câte două meciuri, iar o altă partidă s-a încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 35 de meciuri. Gazdele au câştigat 19 partide, oaspeţii – 11, iar alte 5 meciuri s-au terminat nedecis.

 

*Cele mai multe goluri într-un meci au fost marcate în jocul Petrocub – Codru 7-0 (etapa 4).

 

*În această etapă nu au fost acordate penalty-uri. De la începutul campionatului arbitrii au dictat 11 lovituri de pedeapsă, două dintre care nu au fost realizate.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 16 de cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 130 cartonaşe galbene, 21 dintre care jucătorilor echipei Codru.

 

*În această etapă nu au fost acordate cartonașe roşii. De la începutul campionatului au fost acordate șapte cartonaşe roşii, trei dintre care pentru Dacia Buiucani.

 

*Vladimir Ambros (Petrocub) conduce în clasamentul golgheterilor cu 7 reușite. El este urmat de colegul său Sergiu Platica și jucătorii Sheriffului, Frank Castaneda și Anatole Abang, ambii cu câte 5 goluri. 

 

*Sheriff rămâne singura formație fără gol primit. 

 

*Cel mai bun atac (21 goluri) îl are Petrocub, iar Codru cea mai slabă apărare (29).

 

*Codru a suferit a șaptea înfrângere consecutivă, patru dintre care cu rezultate categorice. Formația din Lozova este singura fără puncte acumulate în actuala stagiune.

 

*Sheriff este neînvinsă în Divizia Națională de 28 de meciuri. Ultima dată echipa pregătită de Zoran Zekic a cedat pe 26 aprilie 2019 (0-1 cu Petrocub). Tiraspolenii au început acest sezon cu șapte victorii consecutive, în timp ce Petrocub are șase succese la rând.

Foto: Vadim CAFTANAT