• Fii alături de Echipa Țării

Ședință de lucru cu antrenorii loturilor de juniori

28 iul 2020 de Ion Buga

Antrenorii selecționatelor de juniori au făcut totalurile cantonamentelor desfășurate luna aceasta, primele după pauza cauzată de pandemia coronavirus. În cadrul unei ședințe de lucru, condusă de vicepreședintele FMF, Dragoș Hîncu, antrenorii Iurie Ciunciuc (U-19), Sergiu Secu (U-18), Igor Negrescu (U-17) și Valeriu Andronic (U-16) au oferit informații ample cu privire la rezultatele obținute în urma acestor sesiuni de antrenament. 

 

La ședință au mai participat Ivan Danilianț, director sportiv FMF, Pavel Cebanu, președinte de onoare al FMF, Ion Caras, președintele Comitetului de Antrenori, Anatol Teslev, Alexandru Golban și Alexandru Guzun.

 

Oficialii au făcut un schimb de opinii despre pregătirea acestor reprezentative, trasarea obiectivelor de viitor, în contextul schimbărilor majore în planul cantonamentelor din cauza pandemiei COVID-19. 

 

De asemenea, antrenorii naționalelor U-19 și U-17 au prezentat un plan de pregătire în perspectiva meciurilor din cadrul preliminariilor Campionatului European 2020/21.

 

Vă reamintim că Republica Moldova va fi gazda turneului de calificare pentru Campionatul European Under 19. Meciurile sunt programate în perioada 5-13 octombrie 2020. Naționala Moldovei va juca în grupa a 8-a, din care mai fac parte Franța, Grecia și Azerbaidjan.

Selecționata U-17 va juca în grupa a 9-a cu Austria, Norvegia și Islanda. Meciurile sunt programate pentru perioada 5-13 octombrie 2020, în Austria.