• Fii alături de Echipa Țării

Federația a făcut ședință cu șefii cluburilor din Divizia Națională pe subiectul COVID-19

24 iul 2020 de Sandu Grecu
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal a convocat astăzi în ședință toți șefii cluburilor din Divizia Națională, pentru a discuta despre subiectul care a bulversat întreaga societate, inclusiv lumea fotbalului - pandemia COVID-19. 

 

În cadrul ședinței, secretarul general al FMF, Nicolae Cebotari, a subliniat importanța respectării stricte a Instrucțiunilor de prevenire a infecției, elaborate de experții Comisiei de Sănătate Publică. 

De asemenea, FMF a solicitat cluburilor din Divizia Națională să sporească măsurile de securitate la stadion în timpul meciurilor, pentru a evita accesul spectatorilor în incinta arenelor, conform cerințelor CNESP.

 

”Chiar dacă noi, în cadrul competițiilor de fotbal organizate de FMF nu am înregistrat niciun caz de infectare cu coronavirus, solicităm respectuos tuturor cluburilor să întreprindă toate acțiunile pentru a avea o organizare mai bună a meciurilor din cadrul Diviziei Naționale și a Cupei Moldovei Orange. Este foarte important să respectăm cu strictețe Instrucțiunile, pentru a rămâne în continuare un model pentru restul federațiilor sportive și pentru întreaga societate,”

a spus Nicolae Cebotari, secretar general FMF.

 

Federația de fotbal a venit ieri cu un apel către toată societatea fotbalistică din Moldova, dar și către administrațiile si personalul formațiunilor sportive angrenate în procesul de antrenament și în competițiile de fotbal organizate sub egida FMF, să asigure respectarea cu strictețe a Instrucțiunilor anti-Covid