• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Acreditări de presă pentru Euro Beach Soccer League

22 iul 2020 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru turneul international de fotbal pe plajă Euro Beach Soccer League, Divizia B, care se va desfășura în perioada 19-23 august 2020.

 

Competiția va fi găzduită de noua Arenă la fotbal pe plajă din Chișinău. La turneu urmează să participe 16 selecționate, care vor fi repartizate în 4 grupe. Numărul echipelor deocamdată nu este confirmat. Câștigătoarele grupelor vor promova în eșalonul de elită (Divizia A) al Euro Beach Soccer League.

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la turneul Euro Beach Soccer League sunt rugate să trimită solicitările pe adresa de email sandu.grecu@fmf.md până pe data de 12 august 2020, ora 12:00.  

 

Solicitările trebuie să conțină următoarea informație:  

- Cerere de acreditare nominală din partea Instituției media (A4, antet, ștampilă și semnătura conducătorului)  

- Numele jurnalistului (cameramanului, fotoreporterului)

- Instituția media pe care o reprezintă  

- Adresa de email pe care poate fi contactat

- Numărul de telefon sau alte date de contact

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Important:  

Toate solicitările recepționate în timp util vor fi expediate către Departamentul LOC Media al Beach Soccer Worldwide (BSWW), care va analiza dacă acestea sunt pasibile aprobării sau nu.  

Reprezentanții presei care vor fi acreditați vor fi informați despre asta prin intermediul datelor de contact din cererea de acreditare.  

 

Acreditarea va fi acordată titularului cu cel puțin o zi înaintea startului competiției, la stadion sau la biroul Departamentului Comunicare din cadrul FMF.  

 

Toți reprezentanții mass media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.  

 

Notă: Posturilor TV, care nu sunt deţinătoare de drepturi de televizare ale meciurilor din cadrul turneului Euro Beach Soccer League, le este interzisă transmisiunea în direct a meciurilor din cadrul acestei competiții.