• Fii alături de Echipa Țării

Antrenorul Chiril Șușu, la a 70-a aniversare!

17 iul 2020 de Sandu Grecu
GALERIE

Secretarul general al Asociației de fotbal din raionul Sângerei, antrenorul emerit Chiril Șușu serbează astăzi a 70-a aniversare!

 

Federația Moldovenească de Fotbal, prin intermediul președintelui Leonid Oleinicenco, l-a felicitat astăzi pe omagiat.  

 

”Noi, cei de la periferie, mereu am căutat să creștem și să generăm talente pentru echipele naționale ale Moldovei. Nu ne-am plâns niciodată pe condițiile precare pe care le avem și mereu am abordat fotbalul ca pe o mare pasiune, care ne-a ghidat în viață. Ne bucurăm că facem parte din marea familie fotbalistică moldovenească și suntem mândri că am contribuit și noi la formarea loturilor naționale, prin elevii noștri pe care i-am crescut și antrenat”,

a declarat Chiril Șușu pentru fmf.mf  

 

Chiril Șușu este unul dintre cei mai cunoscuți și mai buni antrenori de copii din Republica Moldova. A muncit toată viața în calitate de antrenor la școala sportivă din Sângerei. Printre discipolii săi se numără foști și actuali internaționali, cum ar fi Emil Caras, Iurie Tabarcea, Vadim Bolohan sau Petru Ojog.

 

Din numele întregii comunități fotbalistice Vă dorim, domnule profesor, cu profund respect, La Mulți Ani și multă sănătate! Fie ca toate lucrurile minunate care au împlinit viaţa Dumneavoastră, atât  în domeniul profesional, cât și în universul spiritual, să aibă o continuitate minunată, să ofere perspective pentru viitorul luminat de realizările discipolilor pe terenul de fotbal şi de liniştea familiei, care este generatorul tuturor faptelor extraordinare pe care le lăsaţi în urmă, cu un ecou pentru toţi cei care Vă cunosc.

 

La mulți ani!!!