• Fii alături de Echipa Țării

Cantonamentul arbitrilor din Divizia A

16 iul 2020 de Ion Buga
GALERIE

În perioada 13-19 iulie, la Centrul de Pregătire al Selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, se desfășoară un cantonament, la care participă arbitrii desemnați pentru deservirea meciurilor în Divizia A.

 

Sesiunea este organizată de Comitetul de Arbitri al FMF, conducătorii căruia vor avea misiunea să examineze pregătirea fizică și teoretică a arbitrilor. 


O atenție deosebită este acordată subiectului cu privire la schimbările în regulile de joc care intră în vigoare în toate competițiile naționale începând cu sezonul 2020/2021. 

 

"Ținând cond de pauza îndelungată, am decis să organizăm acest cantonament pentru mai multe zile, cu scopul de a oferi arbitrilor o pregătire cât mai bună în perspectiva reluării campionatului în Divizia A" 

a declarat Vlad Țurcan, inspector federal FMF.

 

Buna desfășurare a evenimentului este asigurată de către Vladimir Antonov, vicepreşedintele Comitetului de Arbitri al FMF, Vladislav Țurcan, Olga Tanschi și Victor Stînă, membri, Anatolie Cojocari, instructor de pregătire fizică, Ghenadie Crasnoșan, Valeriu Guțu, Victor Josan, Denis Borisov, instructori. 

Foto: Maxim Zubaniuc