• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Etapa 2 în cifre

10 iul 2020 de Ion Buga

*În 5 meciuri au fost marcate 10 goluri (gazdele – 6, oaspeţii – 4), în mediu – 2 goluri pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 23 de goluri (gazdele – 16, oaspeţii – 7), în mediu - 2,3 goluri pe meci.

 

*Gazdele au câştigat două meciuri, iar oaspeții numai unul. În alte două partide au fost consemnate rezultate de egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 10 meciuri. Gazdele au câştigat 5 partide, oaspeţii – 2, iar alte 3 meciuri s-au terminat nedecis.

 

*În această etapă au fost acordate 2 penalty-uri, ambele transformate de Maxim Mihaliov (Dinamo-Auto) și Vladimir Ambros (Petrocub). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 4 lovituri de la 11 metri, una dintre care nu a fost realizată.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 25 de cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 40 de cartonaşe galbene. Veaceslav Zagaevschii (Milsami) are deja 2 avertizări.

 

*În această etapă nu a fost acordat niciun cartonaş roşu. De la începutul campionatului a fost acordat un cartonaş roşu.

 

*Victor Stînă (Sf.Gheorghe) și Maxim Mihaliov (Dinamo-Auto) sunt lideri în clasamentul golgheterilor, cu câte 2 reușite. Alți 19 jucători s-au remarcat cu câte un gol.

 

*Milsami este singura echipă care încă nu a marcat vreun gol în actualul campionat, în timp ce Sheriff, Dacia-Buiucani și Milsami sunt formațiile fără gol primit.

Foto: Vadim Caftanat