• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Live. Dacia Buiucani – Milsami Orhei. Componențele de start

09 iul 2020 de Sandu Grecu

 

Dacia Buiucani – Milsami Orhei

Chișinău. Stadionul Zimbru-2. 9 iulie 2020. Fără spectatori  

Arbitru: Veaceslav BANARI

Asistenți: Victor LUCHIȚA și Vadim ROȘCA

Al 4-lea oficial: Igor BOȘCA

 

Dacia-Buiucani: 1.Dumitru COVAL, 2.Ioan REVENCO, 4.Sandu MATEESCU, 5.Mihai ȚÎPAC, 6.Gheorghe SUCIU, 8.Corneliu COTOGOI, 9.Vadim CRICIMAR, 18.Vadim CRAVCESCU, 22.Marin CĂRUNTU, 26.Marius IOSIPOI, 29.Teodor LUNGU

Rezerve: 82.Artiom CUBANI, 3.Ghenadie OCHINCA, 7.Dumitru BIVOL, 10.Nicolae NEMERENCO, 14.Gheorghe SPÂNU, 15.Adrian CIOBANU, 19.Doru CALESTRU, 21.Ion GURULEA, 23.Vicu BULMAGA, 28.Nicu NAMOLOVAN, 93.Alexei SOLOMIN

Antrenor: Andrei MARTIN

 

Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 4.Igor ARHIRII, 7.Veaceslav ZAGAEVSCHII, 8.Ion DRAGAN, 10.Alexandru DEDOV, 11.Ion GHIMP, 14.Feodor ANDRIUHIN, 16.Alexandru ANTONIUC, 21.Vasile JARDAN, 23.Vadim BOLOHAN, 84. Nichita IURAȘCO

Rezerve: 12.Oleg MALAC, 5.Amit GULUZADE, 9.Maxim ANTONIUC, 15.Sergiu NAZAR, 17.Oleg MARTIN, 19.Dumitru RENIȚĂ, 22.Andrei RUSNAC

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

Dacia Buiucani și Milsami Orhei se întâlnesc astăzi, de la ora 18.00, într-un meci din etapa a doua a Diviziei Naționale de fotbal. Partida se va disputa pe terenul 2 al Complexului sportiv Zimbru din Chișinău și va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pe pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Dacia Buiucani și Milsami Orhei nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

 

Pentru Dacia Buiucani acesta va fi al doilea meci în Divizia Națională, după ce în prima etapă a debutat cu dreptul, reușind o victorie în derbyul cu Zimbru, scor 1-0.

Echipa formată pe baza Clubului sportiv pentru copii și tineret Buiucani nu are propriul stadion cu suprafață naturală, de aceea va juca meciurile de pe teren propriu tot la Zimbru, doar că pe terenul-2.  

Săptămâna aceasta CSCT Buiucani a semnat un contract de colaborare cu Primăria capitalei.

 

De partea cealaltă, Milsami Orhei a remizat în prima etapă, acasă, cu Petrocub Hîncești, scor 0-0. Acum 2 zile, orheienii au semnat un jucător nou, fundașul din Gambia Omar GAYE. În vârstă de 21 de ani, acesta vine de la AC Kajaani (Finlanda).  

Tot săptămâna aceasta Milsami a încheiat un parteneriat cu providerul FlyNet din Orhei, dar și cu compania farmaceutică Nobel İlaç Moldova.  

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.