• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Live. FC Florești - CS Codru

07 iul 2020 de Ion Buga
GALERIE

 

FC Florești – CS Codru

7 iulie. Bender. Stadionul orășenesc. Fără spectatori
Arbitru: Andrei DIORDIEV
Asistenți: Denis BORISOV și Igor ZABULICA
Al 4-lea oficial: Iurii COVTUN

 

FC Florești: 13.Vladislav LIHAREV, 4.Ivan VOROPAI, 7.Alexandr PAȘCENCO, 9.Igor BUGAEV, 14.Vladimir GHINAITIS, 15.Ion ARABADJI, 22.Serghei DIULGHER, 23.Artiom ZELENIUC, 27.Dmitri SEMIROV, 30.Dmitri MANEACOV, 99.Andrei CALAC
Rezerve: 12.Stanislav IVANOV, 5.Alexandr SCRIPCENCO, 10.Anatoli CHEPTINE, 17.Serghei BOBROV, 18.Artiom HACEATUROV, 25.Grigore COȘCODAN, 55.Vladimir COVCENCO, 77.Vasili STEFU
Antrenor: Iuri GROȘEV

 

Codru Lozova: 1.Vladislav BUTUC, 2.Vasile COJOCARI, 3.Anatolie CIUNTU, 6. Eduard Zaplitnîi, 9. Ivan LACUSTA, 10.Ion IBRIAN, 11.Ion MAMALIGA, 23.Valentin CHIȘCA, 30.Marian PUIU, 44.Aleksandros DHAMO, 90.Rinat JALBĂ
Rezerve: 25.Ilia ROGALSCHI, 16. Eugeniu DRAGOMERETCHII, 28.Ion OPREA, 99. Dan DOROFTEI
Antrenor: Serghei CHIRILOV 

 

 

FC Florești și Codru Lozova deschid astăzi, de la ora 18:00, etapa a doua a Diviziei Naționale. Partida va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pe pagina de Facebook Divizia Națională, și retransmisă de portalul Moldfootball.

 

Pentru că stadionul din Florești se află în reconstrucție, formația antrenată de Iurie Groșev va juca primul meci de pe teren propriu pe stadionul orășenesc din Bender.   

 

Cele două formații s-au mai întâlnit până acum doar în Divizia A, în sezonul 2018. În tur, a fost consemnat un rezultat de egalitate, 2-2, iar în retur FC Florești s-a impus cu 1-0. În pofida, înfrângerii echipa din Lozova a câștigat în acel an Divizia A și a promovat în eșalonul superior.


În Divizia Națională, FC Florești și Codru nu au obținut încă nici o victorie. Dacă FC Florești a disputat abia un singur meci în elită, atunci Codru este deja la al doilea sezon. În ediția trecută, lozovenii au încheiat campionatul pe locul 8 fără nici o victorie. Doar în meciul de baraj, Codru a trecut de Spartanii Selemet, scor 1-0.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.